Gòsol (Berguedà)

Tot l’any

8/14h.

1100/1700 (m.)

10/15km

des de 60€/persona

Mitja/Alta

Mitja/Alta

Possibles perfils de ruta

Descripció:
El Pedraforca (2.506m) un dels grans símbols del muntanyisme català, situada a la comarca del Berguedà, al Prepirineu de Barcelona. Aquesta atractiva i emblemàtica muntanya captiva als excursionistes i els visitants per la seva peculiar Enforcadura i per les nombroses llegendes que parlen d’ella des de fa segles i no en va, s’ha guanyat el sobrenom de “la muntanya màgica”, formada per dos cims bessones, que reben el nom de ” pollegons ”. En aquest cas i per mantenir la essència de Guies La Vall us oferirem de nou un ventall de possibles ascensions que podrem decidir a la carta amb vosaltres, realitzant una reunió prèvia per tal d’encertar amb la ruta més adaptada a les vostres capacitats, tant físiques, com tècniques i psicològiques. Trobarem ascensions clàssiques com des del Refugi Lluis Estasen i altres més atrevides i solitàries que us faran no oblidar mai aquesta aventura. Per tant, volem recordar que sigui quin sigui el teu nivell, l’activitat serà adaptada a aquest.

Alimentació e hidratació: 1L/2L aigua i aliments que cadascú cregui necessari per la jornada (entrepà, barretes, fruits secs, etc…).

El preu inclou: Guia de muntanya, Assegurança d’accidents, RC, Reportatge Fotogràfic.

El preu no inclou: Transport fins a la zona de l’activitat, menjars i pernoctacions.

Material a portar per el client: És imprescindible portar roba de muntanya per realitzar la ruta. Impermeable tallavents, roba d’abric, roba transpirable i còmoda, pantalons i mitjons de muntanya, botes de muntanya de canya alta per protegir els turmells, guants, braga i gorra. Per a la pluja: capelina i funda impermeable per a la motxilla. Per al sol: ulleres de sol, crema solar, protecció per als llavis i gorra. Motxilla de muntanya adequada. Frontal.

Recomanable: Pals de trekking.

Llegenda

Formulari de contacte