Àreu (Lleida)

Tot l’any

10/12h.

1500 (m.)

18km

Des de 100€/persona

Mitja

Alta

Possibles perfils de ruta

Descripció

A 3.143m d’altitud, trobem el punt més alt de Catalunya, és una de les muntanyes més populars i conegudes de tot el país. La Pica d’Estats està situada just a l’extrem nord de la Vall Ferrera, una vall del Pallars molt tranquil·la i poc concorreguda. Trobem rutes llargues i exigents físicament que podem dividir-les en dos etapes o per els més exigents es pot realitzar en una única jornada i personalitzar absolutament tota l’ascensió a demanda vostre.

El nostre objectiu és que feu vostres els cims!

Alimentació e hidratació: 1L/2L aigua i aliments que cadascú cregui necessari per la jornada (entrepà, barretes, fruits secs, etc…). En el cas de realitzar en dues etapes, cap possibilitat de sopar i esmorzar en refugi.

El preu inclou: Guia de muntanya, Assegurança d’accidents, RC, Reportatge Fotogràfic.

El preu no inclou: Transport fins a la zona de l’activitat, menjars i pernoctacions.

Material a portar per el client: És imprescindible portar roba de muntanya per realitzar la ruta. Impermeable tallavents, roba d’abric, roba transpirable i còmoda, pantalons i mitjons de muntanya, botes de muntanya de canya alta per protegir els turmells, guants, braga i gorra. Per a la pluja: capelina i funda impermeable per a la motxilla. Per al sol: ulleres de sol, crema solar, protecció per als llavis i gorra. Motxilla de muntanya adequada. Frontal.

Recomanable: Pals de trekking.

Llegenda

Formulari de contacte