Queralbs (Ripollés)

Tot l’any

6/14h.

1000/2000 (m.)

15/25km

des de 50€/persona

Baixa/Mitja

Mitja/Alta

Possibles perfils de ruta

perfil puigmal - ascencions- guies la vall
perfil puigmal - ascencions- guies la vall

Descripció:
Amb els seus 2.913m d’altitud, és una muntanya emblemàtica, la de major altitud del Pirineu de Girona i està situada entre la comarca del Ripollès i la Cerdanya francesa. La seva ascensió és un dels grans clàssics de l’excursionisme als Pirineus. Us oferim un guiatge totalment a la carta, on podreu triar segons exigència física i dificultat tècnica quina de les moltes variants us voleu atrevir a aventurar-vos. Podem triar entre fer cim en una matinal, en una jornada sencera o inclús en etapes si volem ascendir des de més lluny. Cap de les possibles rutes us defraudaran!

Alimentació e hidratació: 1L/2L aigua i aliments que cadascú cregui necessari per la jornada (entrepà, barretes, fruits secs, etc…).

El preu inclou: Guia de muntanya, Assegurança d’accidents, RC, Reportatge Fotogràfic.

El preu no inclou: Transport fins a la zona de l’activitat, menjars i pernoctacions.

Material a portar per el client: És imprescindible portar roba de muntanya per realitzar la ruta. Impermeable tallavents, roba d’abric, roba transpirable i còmoda, pantalons i mitjons de muntanya, botes de muntanya de canya alta per protegir els turmells, guants, braga i gorra. Per a la pluja: capelina i funda impermeable per a la motxilla. Per al sol: ulleres de sol, crema solar, protecció per als llavis i gorra. Motxilla de muntanya adequada. Frontal.

Recomanable: Pals de trekking.

Llegenda

Formulari de contacte