Oix (Sadernes)

Primavera, Estiu i Tardor

9/11 hores

4/5 hores

13

Gran quantitat. Variable

Variable

Aquàtic

4/IV

des de 65€/persona

Activitat per a gent ja iniciada en el descensos i amb una capacitat física treballada, la raó és que ens trobem amb una activitat on l’aproximació i la durada general de la mateixa ens posaran a proba. Gaudirem d’un descens entre aigües de color blau turquesa passant per un espectacular ràpel de 40m, el Salt de la Capa, i una gran varietat d’obstacles que ens faran gaudir de valent. En aquest cas un ampli ventall d’explicacions tècniques abans i durant l’activitat seran imprescindibles per fer d’aquesta una activitat d’aventura i d’aprenentatge.

Alimentació / hidratació: Barretes o símil i aigua per portar durant l’activitat, al cotxe podreu deixar un entrepà o altres per quan es finalitzi si voleu dinar.

Inclòs: Material i equip individual (Neoprè, casc, escarpins, arnés, bagues i vuit), Material Tècnic col·lectiu, RC, Assegurança de dia, Reportatge fotogràfic i Pícnic.

No inclòs: Desplaçament i dietes.

No porteu motxilles ja que en barranquisme utilitzem unes saques especials que, si escau, les facilitem nosaltres.

Material individual imprescindible: És imprescindible portar banyador i tovallola, botes de muntanya de mitja canya per protegir els turmells o bambes de sola adherent. Porteu roba de recanvi.

Recomanable: Samarreta de licra per sota el neoprè.

*Els salts són una maniobra opcional, és a dir, no seran mai obligats.
**El nombre de salts, tobogans i ràpels poden variar segons grup i cabal.
***La durada de l’activitat i del descens són aproximades, ja que es poden veure afectades pel grup, cabal, època de l’any, etc…

Llegenda

Formulari de contacte