Queralbs (Girona)

Estiu i Tardor

6/7 hores

4/5 hores

19

5/6

Variable

Aquàtic

4/IV

des de 55€/persona

Emocionant aventura al Pirineu Oriental, on el descens per aquest clàssic barranc serà inoblidable. Tota una jornada d’aventura, des de que sortim dels cotxes per fer l’aproximació, fins que iniciem el descens amb el primer tobogan. En molts moments ens trobarem amb una variabilitat magnífica alhora de solventar el següent pas que vindrà. Experiència molt recomanable per tots aquells que ja us heu iniciat al món del Barranquisme

Alimentació / hidratació: Barretes o símil i aigua per portar durant l’activitat, al cotxe podreu deixar un entrepà o altres per quan es finalitzi si voleu dinar.

Inclòs: Material i equip individual (Neoprè, casc, escarpins, arnés, bagues i vuit), Material Tècnic col·lectiu, RC, Assegurança de dia, Reportatge fotogràfic i Pícnic.

No inclòs: Desplaçament i dietes.

No porteu motxilles ja que en barranquisme utilitzem unes saques especials que, si escau, les facilitem nosaltres.

Material individual imprescindible: És imprescindible portar banyador i tovallola, botes de muntanya de mitja canya per protegir els turmells o bambes de sola adherent. Porteu roba de recanvi.

Recomanable: Samarreta de licra per sota el neoprè.

*Els salts són una maniobra opcional, és a dir, no seran mai obligats.
**El nombre de salts, tobogans i ràpels poden variar segons grup i cabal.
***La durada de l’activitat i del descens són aproximades, ja que es poden veure afectades pel grup, cabal, època de l’any, etc…

Llegenda

Formulari de contacte