Gurp (Lleida)

Primavera, Estiu i Tardor

4 hores

3 hores

9

3

3

Aquàtic

2/III

des de 55€/persona

Barranc molt complet, on a mesura que ens endinsem començarem a trobar el cabal d’aigua, per tant trobem una part inicial en sec. Iniciem amb un encadenat de ràpels perfectes per practicar la tècnica de descens, i quan pasem a la part més aqúatica de l’activitat és moment de gaudir de les aigües cristalines! Una activitat excel·lent en paisatge, un toc d’adrenalina i trams de connexió amb la natura.

Alimentació / hidratació: Barretes o símil i aigua per portar durant l’activitat, al cotxe podreu deixar un entrepà o altres per quan es finalitzi si voleu dinar.

Inclòs: Material i equip individual (Neoprè, casc, escarpins, arnés, bagues i vuit), Material Tècnic col·lectiu, RC, Assegurança de dia, Reportatge fotogràfic i Pícnic.

No inclòs: Desplaçament i dietes.

No porteu motxilles ja que en barranquisme utilitzem unes saques especials que, si escau, les facilitem nosaltres.

Material individual imprescindible: És imprescindible portar banyador i tovallola, botes de muntanya de mitja canya per protegir els turmells o bambes amb sola adherent. Porteu roba de recanvi.

Recomanable: Samarreta de licra per sota el neoprè.

*Els salts són una maniobra opcional, és a dir, no seran mai obligats.
**El nombre de salts, tobogans i ràpels poden variar segons grup i cabal.
***La durada de l’activitat i del descens són aproximades, ja que es poden veure afectades pel grup, cabal, època de l’any, etc…

Llegenda

Formulari de contacte