Bóixols (Lleida)

Estiu, Primavera i Tardor

4 hores

2/3 hores

4/5

6/7

2

Acuàtic

3/II

des de 50€/persona

Ens trobem amb un encadenament de petits salts i molt divertits a l’inici. Els ràpels no superaran els 5 metres, fins a arribar al ràpel més alt del descens de 12 metres, el qual podrem baixar per l’esquerra superant un passamans instal·lat amb cadenes, o per la dreta si el cabal ho permet, descendint per enmig de la cascada. Un cop superat aquest ràpel accedirem a la part mes bonica del descens, uns trams estrets amb fantàstics jocs de llums. A partir d’aquí quedarà arribar a l’últim ràpel/salt sota el pont medieval.

Alimentació: Portar barretes o símil per durant l’activitat, al cotxe podreu deixar un entrepà o altres per quan es finalitzi si voleu dinar.

Inclòs: Material i equip individual (Neoprè, casc, escarpins, arnés, bagues i vuit), Material Tècnic col·lectiu, RC, Assegurança de dia, Reportatge fotogràfic i Pícnic.

No inclòs: Desplaçament i dietes.

No porteu motxilles ja que en barranquisme utilitzem unes saques especials que, si escau, les facilitem nosaltres.

Material individual imprescindible: És imprescindible portar banyador i tovallola, botes de muntanya de mitja canya per protegir els turmells o bambes amb sola adherent. Porteu roba de recanvi.

Recomanable: Samarreta de licra per sota el neoprè.

*Els salts són una maniobra opcional, és a dir, no seran mai obligats.
**El nombre de salts, tobogans i ràpels poden variar segons grup i cabal.
***La durada de l’activitat i del descens són aproximades, ja que es poden veure afectades pel grup, cabal, època de l’any, etc…

Llegenda

infografia-barranquismo-guies la vall

Formulari de contacte