Mont-ral (Tarragona)

Primavera, Estiu i Tardor

5/6 hores

4/5 hores

10/11

5/6

2/3

Aquàtic

3/II

des de 55€/persona

Barranc excel·lent d’iniciació, amb un escenari magnífic de Prades. En el seu recorregut passarem per la surgència de les Fonts del Glorieta i acabarem en el Gorg del Niu de la Àguila. Trobarem ràpels de màxim 15m i algun tobogan. Un barranc divertit on podrem gaudir d’aquesta activitat amb tota la família i amics, recomanat per tots/es aquells/es que voleu provar noves sensacions!

Alimentació / hidratació: Barretes o símil i aigua per portar durant l’activitat, al cotxe podreu deixar un entrepà o altres per quan es finalitzi si voleu dinar.

Inclòs: Material i equip individual (Neoprè, casc, escarpins, arnés, bagues i vuit), Material Tècnic col·lectiu, RC, Assegurança de dia, Reportatge fotogràfic i Pícnic.

No inclòs: Desplaçament i dietes.

No porteu motxilles ja que en barranquisme utilitzem unes saques especials que, si escau, les facilitem nosaltres.

Material individual imprescindible: És imprescindible portar banyador i tovallola, botes de muntanya de mitja canya per protegir els turmells o bambes de sola adherent. Porteu roba de recanvi.

Recomanable: Samarreta de licra per sota el neoprè.

*Els salts són una maniobra opcional, és a dir, no seran mai obligats.
**El nombre de salts, tobogans i ràpels poden variar segons grup i cabal.
***La durada de l’activitat i del descens són aproximades, ja que es poden veure afectades pel grup, cabal, època de l’any, etc…

Llegenda

Formulari de contacte