Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà)

Tot l’any

9/10 hores

-148 (m.)

870 (m.) de cavitat

Calcàries

des de 120€/persona

Mitja

Espectacular aventura on farem recorregut de tota la cavitat íntegrament inclosa la Galeria Imma que s’accedeix des de la vertical del pou de -68 metres (boca superior), és una galeria de 84 metres de recorregut on hi trobem un espectacular procés litogènic, amb grans columnes i molta formació per tot arreu. El graller té dues boques d’accés, separades ambdues per uns 40 metres de distància i un desnivell de 12 metres, les dues coincideixen dins de la gran sala. L’entrada superior és un pou cilíndric, que incideix a la part superior de la sala formant un pou de 68 metres totalment aeri des de -10 metres. La boca inferior, de respectables dimensions, s’inicia en una forta rampa que s’obre com un finestral al sostre de la sala, donant lloc a una vertical de 45 metres gairebé totalment aèria.

Alimentació: Portar barretes o símil per durant l’activitat, al cotxe podreu deixar un entrepà o altres per quan es finalitzi si voleu dinar.

Hidratació: 1L mínim.

Inclòs: Material Tècnic individual i col·lectiu, RC, Assegurança de dia, Reportatge fotogràfic i Pícnic.

No inclòs: Desplaçament i dietes.

No porteu motxilles ja que en espeleologia utilitzem “petates”, que, si escau, els facilitem nosaltres.

Material individual imprescindible: És imprescindible portar roba esportiva i còmode per realitzar la ruta (transpirable i màniga llarga, pantalons llargs), botes de mitja canya toves per protegir els turmells.

Recomanable: Portar guants.

Llegenda

Formulari de contacte