Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà)

Tot l’any

9/10 hores

-166 (m.)

1859 (m.) de cavitat

Calcàries

des de 130€/persona

Mitja

La Grallera té dues boques d’accés que donen directament a la Sala C.G.B., la superior dóna a un pou de 90 metres, la meitat final dels quals són aeris. Per la boca inferior s’accedeix mitjançant un pou de -33’5 metres a la part superior de la sala. Sala CGB -96’5 metres: A la base del pou de 33’5 metres, s’inicia una rampa en fort pendent amb acumulacions d’argila i guano, al poc d’iniciar la rampa, a l’esquerra trobem un conducte amb uns grans gours que finalitza als pocs metres. Seguint davallant la rampa anem trobant els accessos a les diferents vies de la cavitat, situades a la dreta, també observem diversos massissos estalagmítics i grans colades. La sala té una superfície en planta de 105X50 metres i la cota més baixa es situa a -96’5 metres. Aventura del tot recomanable per aquells que ja heu fet alguns avencs i voleu realitzar un recorregut més dur i entretingut on les forces es tindran que reservar i evidentment la condició física cal que sigui bona.

Alimentació: Portar barretes o símil per durant l’activitat, al cotxe podreu deixar un entrepà o altres per quan es finalitzi si voleu dinar.

Hidratació: 1L mínim.

Inclòs: : Material Tècnic individual i col·lectiu, RC, Assegurança de dia, Reportatge fotogràfic i Pícnic.

No inclòs: Desplaçament i dietes.

No porteu motxilles ja que en espeleologia utilitzem “petates”, que, si escau, els facilitem nosaltres.

Material individual imprescindible: És imprescindible portar roba esportiva i còmode per realitzar la ruta (transpirable, pantalons llargs), botes de muntanya baixes/mitja canya per protegir els turmells i roba de recanvi.

Recomanable: Portar guants.

Llegenda

Formulari de contacte