POLÍTICA DE PRIVADESA DE DADES

1. IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR

PEDRO DE ARRIBA CEJUDO d’ara endavant GUIES LA VALL, és el titular del lloc web que visites, sent el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari, per la qual cosa en el tractament de les teves dades de caràcter personal, garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades LOPD i el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, per la qual cosa et facilita la següent informació del tractament, així com a la normativa sobre Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI),

Fi del tractament: mantenir una relació comercial amb l’Usuari.

Aquesta política de privadesa estableix la forma i proporciona la informació necessària sobre la gestió i el tractament de les dades personals recollits en aquesta web. L’usuari haurà de llegir-la i acceptar-la abans de seguir en la mateixa.

2. MENORS

Si ets menor d’edat i visites la web de GUIES LA VALL, sis plau, no ens enviïs cap dada personal teva ni de la teva família sense prèvia autorització dels teus pares o tutors. Si ells estan d’acord podràs, rebre informació i participar en les activitats que correspongui. En cas de dubte, demana al teu tutor/al fet que es posi en contacte amb nosaltres en les adreces que facilitem.

3. ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES PERSONALS

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per sol·licitar informació, contactar, subscriure’s als nostres butlletins i/o realitzar operacions comercials o mercantils amb GUIES LA VALL. No facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de dur a terme les sol·licituds realitzades per l’interessat o subscriure’s als nostres butlletins.

GUIES LA VALL no recull cap dada personal sense el consentiment del seu titular.

Si no ens autoritzes acceptant la nostra política de privadesa, ni emmagatzemarem, ni t’enviarà-nos missatges, ni usarem les teves dades per res. Si decideixes comunicar-nos dades personals, entenem que són teus o que comptes amb autorització per donar-nos aquesta informació. Nosaltres la considerarem veritable i precisa. La informació que ens facilitis serà tractada en els nostres sistemes de tractament tant manuals com a automatitzats i sempre amb caràcter confidencial. A més, solament si acceptes rebre comunicacions (electròniques, telefòniques o postals) de GUIES LA VALL rebràs aquesta informació.

4. FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

Quan ens deixes les teves dades en un formulari dels nostres llocs web –que inclou les versions per a mòbils– estàs acceptant expressament el contingut d’aquesta política de privadesa i ens autoritzes a fer-los servir per a les finalitats que indiquem. Si no estàs d’acord amb aquesta política de privadesa, sis plau, no ens proporcionis dades. Escriu-nos un missatge amb la teva opinió o els teus dubtes a l’adreces de correu que facilitem a la web i et respondrem al més aviat possible.

En alguns formularis associats a activitats, participació en esdeveniments, concursos, sorteigs o ofertes de caràcter exclusiu per GUIES LA VALL pots, opcionalment, facilitar-nos dades no essencials, però que ens ajuden a conèixer millor les característiques genèriques dels nostres clients o usuaris.

A més de les indicades anteriorment la finalitat de recollir les teves dades serà:

1. Les que particularment indiquem en cadascuna de les pàgines on aparegui el formulari d’electrònic de registre, contacte, consulta, contractació o similar.

2. Atendre les seves sol·licituds i informar sobre els nostres serveis o qualsevol tipus de petició que realitzi a través de qualsevol de les formes de contacte de la nostra web.

3. Per facilitar als nostres usuaris la subscripció a les nostres publicacions, notícies periòdiques o bloc.

4. Per poder elaborar estadístiques amb finalitats comercials. 5. Per enviar comunicacions comercials pròpies relacionades amb els nostres serveis, novetats o promocions, a través de qualsevol mitjà electrònic, postal o telefònic, així com d’empreses que col·laborin amb GUIES LA VALL. Aquests tercers mai tindran accés a les teves dades personals, i aquestes comunicacions sempre seran sobre serveis relacionats amb el nostre sector. 6. Per facilitar el fer-te seguidor dels perfils de GUIES LA VALL a les xarxes socials que enllacen a la nostra web. Referent a això volem que coneguis que el tractament de les teves dades personals dins de l’entorn d’aquestes xarxes socials, es regirà per les polítiques de privadesa d’aquestes xarxes, per la qual cosa l’exercici de drets per part de GUIES LA VALL quedarà limitat a aquelles que permeti la xarxa social, per aquest motiu recomanem que abans de seguir els nostres perfils en xarxes socials revisis les condicions d’ús i polítiques de privadesa d’aquestes xarxes.

5. CONFIDENCIALITAT, CONSERVACIÓ I CESSIÓ DE DADES

Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat per tots els nostres col·laboradors o empleats en qualsevol fase dels serveis que prestem, sent utilitzades exclusivament per a finalitats que t’hem indicat anteriorment.

Amb caràcter general no cedirem les teves dades personals. No obstant això, algunes empreses que col·laboren amb GUIES LA VALL sí coneixen les teves dades. Aquesta informació és imprescindible perquè realitzin la seva labor. Per exemple, en el cas que necessitem subscriure una assegurança en el teu nom, allotjament dels nostres servidors, col·laboradors contractats per prestar els nostres serveis o similars que per raons de la teva contractació necessitin accedir a aquestes dades.

Ens assegurem que totes aquestes empreses i professionals compleixin tots els requisits que estipula la llei, de protecció de dades de caràcter personal LOPD i l’UE 679/2016. Aquestes empreses i professionals es comprometen a tractar les teves dades confidencialment i a no poder utilitzar-les per a una altra fi que el resultant de la seva relació amb GUIES LA VALL ni cedir-les a tercers. També estan obligades a destruir-les una vegada finalitzada la relació amb GUIES LA VALL.

Si una autoritat judicial o administrativa sol·licita a GUIES LA VALL dades dels nostres clients els hi comunicarem sempre que es respectin tots els preceptes previstos legalment. Les teves dades seran conservades pel termini imprescindible per dur a terme l’encàrrec encomanat, així com per complir amb la legislació vigent. En el cas d’acceptar rebre comunicacions comercials de GUIES LA VALL, seran conservats mentre no sol·licitis la seva cancel·lació.

No realitzem transferències internacionals de dades fora de la Unió Europea.

6. INCORPORACIÓ DE DADES DE TERCERS

En el cas que ens facilitis dades de caràcter personal de terceres persones, declares que ha estat autoritzat per aquestes persones per facilitar les seves dades, i que els ha informat abans de tot el que recull aquesta política de privadesa, especialment de les dades la nostra empresa i de com exercir els drets que sobre el tractament de les seves dades. GUIES LA VALL, no assumeix cap responsabilitat sobre les dades d’aquests tercers que ens proporcioni, sent la seva exclusiva responsabilitat disposar de l’autorització dels titulars i proporcionar-los la informació necessària sobre el tractament de les seves dades.

7. EXERCICI DE DRETS

Les teves dades et pertanyen i tens dret a saber el que fem amb elles, a oposar-te al seu tractament i a canviar-les quan ho desitgis, així com a revocar el consentiment prestat en qualsevol moment sempre que sigui possible. Si bé aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu. Hauràs d’incloure una fotocòpia del teu DNI o un altre document que ens permeti identificar-te.

Per a això usa el canal de comunicació que prefereixis:

Envia’ns un missatge a info@guieslavall.com

Escriu-nos una carta dirigida a GUIES LA VALL a la nostra adreça que figura a la web.

Si tens algun dubte sobre la nostra política de dades personals o creïs que els teus drets no s’han atès correctament pots dirigir-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es), c/Jorge Juan 6, 28001 Madrid, telèfon 901 100 099 i correu electrònic ciudadano@agpd.es

També tens dret a cursar baixa en els nostres serveis de subscripció, enviant un correu electrònic a: info@guieslavall.com indicant en la seva sol·licitud: BAIXA SUBSCRIPCIÓ.

8. ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

Marcant les caselles d’acceptació obligatòria de la nostra “Política de Privadesa” i “ Avís Legal” i l’entrada de dades en els camps dels nostres formularis, l’usuari accepta expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i per tant consentint el tractament de les seves dades per part de GUIES LA VALL, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privadesa.

9. MESURES DE SEGURETAT

La seguretat de les teves dades personals és molt important per a nosaltres. Per això hem adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades personals que ens proporcionis. Evitant així la seva alteració, pèrdua, tractaments o accessos no autoritzats.

Només tenen accés a les teves dades personals aquells membres de GUIES LA VALL que necessiten tenir coneixement per realitzar les tasques que tenen assignades. Existeix una normativa interna sobre protecció de dades personals que coneixen i accepta tot el personal que treballa i col·labora amb GUIES LA VALL i que és d’obligat compliment.

No obstant això, l’anterior, l’usuari reconeix i accepta que les mesures de seguretat en Internet no són segures al cent per cent.

10 MODIFICACIONS DE LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVADESA

GUIES LA VALL, pot alterar la present política de privadesa per adaptar-la a les modificacions que es produeixin o pels canvis legislatius que vagin apareixent i afectin a les polítiques recollides en aquest document. Com a conseqüència, recomanem que ho revisi periòdicament, així com que es posi en amb nosaltres davant qualsevol tipus de dubte o incidència en el correu electrònic: info@guieslavall.com o en l’adreça i telèfons de contacte que figuren a la nostra web.