Guies de muntanya i preparadors d’activitats físico esportives al medi

Dedicats al món de l’activitat física des de fa més de 8 anys, l’equip de Guies La Vall es manté en continua formació i adaptació dins els canvis que adopta la societat actual, programant i planificant constantment nous reptes, guiatges i vivències per complir amb èxit els vostres objectius.

Guies La Vall està dirigit per dos professionals amb basta experiència en el món de l’activitat física, disposats a atendre els objectius de cadascun de vosaltres proposeu,  prioritzant en tot moment la prevenció i seguretat, sent conscients de que cada cop ofereixen els serveis a un públic més exigent i preparat.

La missió de Guies La Vall és obrir camí als vostres somnis, acompanyar-vos i fer-los realitat, minimitzant els riscos, amb un objectiu clar; aprendre a sentir, experimentar i gaudir de la vida d’una manera autònoma a través de la natura.

“Mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, puede cambiar el mundo.” Eduardo Galeano

PERE DE ARRIBA CEJUDO

Tècnic Esportiu  d’Espeleologia, Tècnic Esportiu Descens de Barrancs i

Tècnic Esportiu en Muntanya Mitjana.

Soci Nº1273 AEGM (Asociación Española Guías de Montaña).
Membre Nº 1273 UIMLA (Union of International Mountain Leader Association)
Membre ECAM (Escola Catalana Alta Muntanya).
Nº 018351 REP (Registre Oficial Professionals de l’Esport de Catalunya)

 

Actualment, junt amb els guiatges de muntanya, espeleologia i descens de barrancs, en Pere es dedica professionalment al món dels Treballs Verticals, a més, és Bomber Voluntari de la Generalitat de Catalunya. Fundador de Guies La Vall, i en possessió de cursos professionals de Socorrisme, rescat, seguretat i medicina d’urgències a muntanya, juntament amb cursos d’allaus per a guies (ACNA), trobem un professional de qualitat i multidisciplinari. L’inici de la seva passió esportiva a la muntanya la trobem als 6 anys, on a partir d’aquí no ha deixat de recórrer l’escenari natural per totes les seves vessants possibles, espeleologia, descens de barrancs, alpinisme, escalada en roca i gel, carrera a peu… Com a Tècnic esportiu us pot oferir una qualitat de guiatge que en altres llocs serà difícil de trobar, ja que la filosofia de Guies La Vall és metodològica i formacional, emprant el temps necessari que calgui en cada formació i guiatge, amb l’objectiu principal de crear autonomia i autosuficiència. Transmeten d’aquesta manera una cultura de civisme, seguretat i prevenció en activitats considerades “de risc” a la muntanya.

ANAÏS MUÑOZ GONZÁLEZ

Tècnica Superior Activitats Fisico Esportives

Director Esportiu i Monitor Esportiu

Entrenador Personal (Instructora Nº 0540)

Ensinistrador Caní Professional (Acreditada per l’A.N.A.C.P.)

Nº 032073 REP (Registre Oficial Professionals de l’Esport de Catalunya)

Actualment cursant el Grau de Psicologia. Fundadora de Guies La Vall, es manté al dia en les novetats esportives i en possessió d’altres cursos professionals especifics encarats sempre a nivell esportiu al medi. Anaïs treballa principalment en base a un treball multidisciplinar, en espais oberts i al medi natural, sempre acompanyada del suport Tècnic especialitzat. Amb més de 10 anys d’experiència especifica en el món esportiu, es caracteritza per una metodologia de treball en equip treballant mà a mà amb col·laboracions d’altres rams professionals, com son altres Tècnics Esportius específics, Fisioterapeutes, Psicòlegs, dietistes, Centres Clínics Esportius (Proves d’Esforç…), Podòlegs Esportius, etc… Extrapolant així aquesta tasca polivalent a sessions compartides i formacions d’entrenament personalitzat i/o grupal. Apassionada de la muntanya, és practicant des de fa més de 13 anys de disciplines com carrera a peu, excursionisme, ascensions i arestes, espeleologia, escalada, yoga, entre d’altres… A banda de la seva tasca com a Coordinador i directora d’activitats fisiques, és preparadora física d’esports de muntanya i Entrenadora Personal a domicili i Outdoor. Finalment també està en les seves mans coordinar i dirigir els entrenament al medi per grups reduïts per a persones i els seus gossos (a tots els nivells).

Tècnics col·laboradors

JORDI ROVIRA

Tècnic Esportiu d’Alta Muntanya i Guia Acompanyant de Mitja Muntanya

Actualment cursant el Tècnic Esportiu Superior en Alta Muntanya. En possessió de Cursos professionals d’Observador Nivometereològic, Píster Socorrista i Medicina de Muntanya. Més de 15 anys d’experiència professional i 10 anys treballant exclusivament com a Guia. Practicant durant més de 25 anys esports relacionats amb alta muntanya, com escalada en roca, alpinisme, escalada en gel, esquí de muntanya, arestes… Incloent experiència en diverses expedicions; als Andes de Perú i Bolívia, Noruega, Alps, Marroc, Grècia…

MARC VILAPLANA TRAVERIA

Guia i Tècnic Superior d’escalada

Apassionat del món de l’escalada en roca en totes les seves disciplines, a part d’haver escalat en totes les grans zones de la Península, també a visitat els escenaris més emblemàtics del món, com els Estats Units, els Alps (França, Suïssa, Itàlia), Marroc, Jordània… Després de més de 20 anys escalant posa a la vostre disposició tot el seu bagatge i passió perquè pugueu gaudir d’aquesta activitat.

Altres col·laboradors

DAVID MARSOL FONT

logo-david

Naturopatia

Psiconeuroimmunologia

VICTOR CINTAS MILLAN

Podòleg

(Podologia esportiva, pediàtrica, geriàtrica, i biomecànica)

Nº col·legiat: 838081764

logo-vdc

Cursa Vall del Congost

TAXI-4X4

Taxi 4×4

elcafe-low

El cafè de Centelles

health factory logo

Health Factory Club

El guia de muntanya

L’Activitat amb el guia

Al nostre país, la professionalització dels guies ha tingut lloc en aquestes dues últimes dècades, seguint el camí començat pels països de major tradició en l’arc Alpí. Es regula per dues Normes Estatals: el Reial Decret 318/2000 i per l’Ordre ECI / 858/2005. La qualificació de tots els guies està garantida per la UIAGM (Unió Internacional d’Associacions de Guies de Muntanya) i la UIMLA (Unió Internacional de Guies Acompanyants de Muntanya) a les que pertany la AEGM, que vetlla per la qualitat de la formació i professionalitat de tots els guies que la formen. Tots els guies que formen part de la AEGM compten amb titulació oficial reconeguda que els acredita per a la realització de labors de conducció i guiatge de persones en el medi natural. Tota l’activitat professional està subjecta al Codi Ètic en vigor de la UIAGM.
Sol·licitar els serveis d’un guia per a una sortida en muntanya és confiar en un professional qualificat. L’organització, l’estratègia i la presa de decisions així com vetllar pel desenvolupament d’una pràctica segura, formen part del nostre treball. Contractant els serveis d’un guia, podràs aprofitar-te de la seva experiència per aprendre, progressar i familiaritzar-se amb el medi que ens envolta. Les condicions de la muntanya són sempre canviants, un guia sabrà en tot moment proposar-vos un lloc, una muntanya i un itinerari adaptats al vostre nivell.